Okulumuz

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Niğde İlkokulu ve Ortaokulu, Yeşilburç köyü yolu üzerinde 40 dönümlük alan üzerine 1998 yılında kurulmuştur. Çağdaş ve yenilikçi yaklaşımıyla İlk mezunlarını 2003-2004 eğitim - öğretim yılında vermiş, 2014-2015 12. dönem mezunlarıyla toplam 312 öğrenci mezun etmiştir. Mezun olan öğrencilerimiz girdikleri sınavlarda üstün başarı göstererek Türkiye’nin seçkin öğretim kurumlarında eğitimlerini sürdürmektedirler. Bir kısmı da üniversitelerden mezun olmuş ve çeşitli görevlerde ülkemize hizmet etmeye başlamışlardır. Okulumuz 50 dolayında öğretmeni, 15 destek personeli ve 500'ün üzerinde öğrencisi ile Türk Milli Eğitim sisteminde bir mihenk taşı olma yolunda ilerleyen büyük bir ailedir.