Sayın Veli’miz, Öğrencilerimizin kayıt işlemlerinden ders notlarına, devam durumlarından, ders programlarına, ölçme değerlendirmeden ödev takibine kadar tüm verilerini yöneticilerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin aynı platformda paylaşabildiği internet üzerine kurulu K12NET isimli entegre yazılımı hizmete açmış bulunuyoruz. Okulumuzun K12NET portalına, interneti olan herhangi bir bilgisayardan, tabletden veya cep telefonlarınızdan ulaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili, ödevler, etütler, mesajlar, sınavlar, ders notları gibi daha sayamadığımız onlarca konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Mobil  uygulamamız, İOS veya Android işletim sistemli telefonların her biriyle uyumludur. Cep telefonunuzun işletim sistemine göre App Store veya Google Play mağazasına girip, “K12NET” diye arattığınızda uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Öğrencilerimiz de sistemimizi kullanabilirler.

https://nigdeodtu.k12net.com adresinden, Kullanıcı adınız olarak TC Kimlik numaranız ve şifre olarak da TC Kimlik numaranız ile sisteme giriş yapabilirsiniz. İlk girişinizde sistem şifrenizi değiştirmenizi isteyecektir. Hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmayınız. Öğrencilerimiz de aynı sistematik çerçevesinde kullanıcı adı ve şifre olarak kendi TC numaralarını girmek suretiyle  sisteme erişebilirler. Okul yönetiminin velilere özel bilgilendirme yapabileceğini düşünerek öğrenci ve velilerin ayrı hesaplarla sisteme giriş yapmasını öneriyoruz. Kullanıcı adı ve şifrenizi istediğiniz zaman kendi portalınızdan değiştirebilirsiniz. Sistemin etkin kullanımını öğrenmek için “?” işareti ile gösterilen Yardım butonu bölümünde, öğrenci ve velilere özel olarak çekilmiş yardım videolarını izleyebilirsiniz. Sisteme giriş ve kullanımı ile ilgili sorun yaşamanız durumunda Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden destek isteyebilirsiniz. Yeni sistemimizin yararlı olması temennisiyle sağlık ve başarılar dileriz.

k12net